SLOŽENÍ BEZ OBILÍ

Citlivost na pšenici a další obiloviny je u moderních psů běžná, proto jsou všechny naše receptury bez obilovin a místo nich používáme jako sacharidy v krmivu brambory a hrách. 

 

 

Úkolem sacharidů v krmivu pro psy je dodávat energii a také spojovat ostatní složky. 

Místo levnějších obilovin, které se používají v mnoha krmivech pro domácí zvířata, jsou používané brambory a hrách. Díky tomu krmivo Fish4Dogs pro psy bez obilovin poskytuje veškerou energii, kterou váš pes potřebuje, a navíc přináší další výhody. 

Skvělé při alergiích nebo citlivosti 

Stejně jako u lidí se i u psů stále častěji objevuje nesnášenlivost a citlivost na pšenici a další obiloviny, a proto můžete s radostí krmit svého psa krmivem a pamlsky bez obilovin, protože víte, že nebude trpět žádnými neduhy, které by mu způsobila konzumace obilovin. 

Vyvážený glykemický index 

Glykemický index (GI) je měřítkem vlivu sacharidů na hladinu cukru v krvi. Sacharidy, které se rychle rozkládají a rychle uvolňují glukózu, mají vysoký GI a ty, které se rozkládají pomaleji, mají nízký GI. 

Používáním brambor i hrachu se nám daří vyrovnávat GI potravin. Zajištění vyváženého glykemického indexu je důležité a pomáhá vašemu psovi cítit se déle sytý. 

Vytvořil Shoptet | Design Shoptetak.cz