ZUBNÍ PÉČE

Skvělým způsobem, jak podpořit zdraví zubů vašeho psa, je využít jeho vrozený pud ke žvýkání.

 

 

Krmivo a pamlsky Fish4Dogs jsou skvělým pomocníkem při udržování zdravých zubů a dásní vašeho psa. 

Onemocnění dásní se u psů vyskytuje pětkrát častěji než u lidí, což je způsobeno nedostatečným čištěním zubů a skutečností, že psí ústa jsou zásaditější, což podporuje tvorbu zubního plaku. 

Žvýkání je dobrý způsob, jak podpořit zdravou péči o zuby.  Naše Sea Jerky jsou vyrobeny ze 100 % sušených rybích kůží, což znamená, že mají velmi nízký obsah kalorií, drsnou strukturu, která je ideální pro odstraňování zubního kamene, a jsou opravdu chutné, takže váš pes bude rád pečovat o své zuby. 

Nejčastější příčinou onemocnění dásní u psů jsou bakterie. 

Když pes jí, jídlo, sliny a bakterie se spojují a vytvářejí zubní plak, který pokrývá zuby vašeho psa. Zubní plak je naštěstí měkký, a tak se snáze odstraňuje čištěním nebo žvýkáním. 

Imunitní systém těla se snaží bojovat proti bakteriím v plaku a výsledkem jsou zarudlé, zanícené dásně, které mohou při delším působení ztvrdnout a vytvořit zubní kámen. Pokud se zubní kámen nechá narůst, může vést k zánětu dásní, který, pokud se neléčí, může způsobit parodontitidu. Ta může přinést tvorbu abscesů, ztrátu zubů a závažné infekce.  Tyto infekce se mohou dostat do krevního oběhu a způsobit problémy se srdcem, plícemi a ledvinami.  

Vytvořil Shoptet | Design Shoptetak.cz