VÝVOJ ŠTĚŇAT

Kombinace minerálů, vitamínů, bílkovin, vlákniny a omega 3 v rybách vytváří dokonale vyvážené krmivo, které štěňatům poskytuje vše, co potřebují pro silný a zdravý vývoj. 

 

 

Fish4Dogs je ideálním začátkem pro vašeho nového nejlepšího přítele.  Jak vaše štěně roste, prochází mnoha významnými změnami, včetně: 

  • Vývoj mozku a očí 
  • Vývoj kostí a kloubů 
  • Vývoj trávicího systému 

Krmení Fish4Dogs pomůže vašemu štěněti zajistit ten nejlepší start díky: 

Proteiny 

Bílkoviny jsou základním stavebním prvkem života. Každá buňka v těle obsahuje bílkoviny; jsou hlavní součástí svalů, kůže, orgánů a žláz. Existují dva důvody, proč jsou ryby ideální bílkovinou pro rostoucí štěně. 

Zaprvé, ryby poskytují skvělou rovnováhu esenciálních aminokyselin. Nerovnováha může vyžadovat, aby orgány, jako jsou játra a ledviny, pracovaly intenzivněji, aby vyloučily všechny nepotřebné kyseliny. 

Za druhé, kvalitní bílkovina by měla být snadno stravitelná, aby ji tělo mohlo rozložit a získat z ní prospěšné látky. Ryby jsou velmi snadno stravitelné, takže je tělo dokáže rychle a účinně rozložit a vstřebat jejich prospěšné látky. 

Omega 3 

Vysoké množství omega 3 obsažené v krmivu Fish4Puppies může napomáhat vývoji.  DHA obsažená v přípravku Fish4Dogs: 

  • je klíčem k fungování membrán mozkových buněk.  
  • pomáhá vytvářet tkáň, která přeměňuje světlo na energii 

Přibývá důkazů o úloze omega 3 ve vývoji mozku a očí, a to zejména DPA, který se nachází pouze v mořských omega 3. 

Bohaté na vápník a fosfor 

Vápník a fosfor jsou důležité pro zdravé kosti a zuby. Poměr minerálů (zejména Ca a P) v rybách je ideální pro růst a vývoj kostí a velmi dobře se vstřebává ze stravy. 

Tréning 

Kromě krmiva je třeba myslet i na pamlsky pro štěně – musí se toho hodně naučit a nic mu nepomůže tak jako dobrá a chutná odměna.  Fish4Dogs Sea Jerky je lahodná pochoutka, jejíž další výhodou je nízký obsah kalorií a pomáhá udržovat zuby čisté.  Jsou vyrobeny pouze z pečených rybích kůží, takže si můžete být jisti, že v nich nejsou žádné skryté škodliviny. 

Vytvořil Shoptet | Design Shoptetak.cz