STAV KŮŽE A SRSTI

Rybí strava může pomoci snížit záněty kůže a zvýšit její hydrataci, což vede nejen k dobrému zdraví kůže, ale také k lepšímu stavu srsti. 

Existuje mnoho důvodů, proč může být kůže nebo srst vašeho psa ve špatném stavu. Protože naše krmiva a pamlsky obsahují omega 3 a rybí oleje, může krmení vašeho psa Fish4Dogs pomoci zlepšit stav jeho kůže a srsti. 

Nízká míra nesnášenlivosti 

Jednou z častých příčin kožních onemocnění u psů jsou alergie nebo citlivost na potraviny. Nejčastějšími druhy intolerance jsou pšenice a hovězí maso, dále pak vepřové maso, kuřecí maso, mléko a kukuřice. Krmivo Fish4Dogs je vyrobeno ze složek, které tyto problémy nezpůsobují. V krmivu Fish4Dogs jsou používaný jako sacharidy brambory a hrách – u všech těchto látek je míra intolerance velmi nízká. 

Snížení zánětu 

Mnoho kožních onemocnění psů je způsobeno zánětem. Omega 3 EPA a DHA obsažené v krmivech a pamlscích Fish4Dogs působí přirozeně protizánětlivě a pomáhají zlepšovat stav kůže tím, že snižují podráždění a zlepšují i stav srsti. 

Hydratace pokožky 

Rybí oleje podporují tvorbu kožního mazu, mastné voskovité látky, která promašťuje. Díky zvýšené hladině kožního mazu je kůže pružná a hydratovaná a srst je pokryta ochrannou olejovou vrstvou, která jí dodává krásný lesk.  

Vytvořil Shoptet | Design Shoptetak.cz